Ümraniye Yeni Parklarına Kavuştu

Tarih : 13 Mart 2020
Ümraniye Yeni Parklarına KavuştuVatandaşların doğal ve nezih ortamlarda daha çok vakit geçirebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki yeni park kazandırırken, mevcut iki parkı da yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Parseller Mahallesi Taşköprü üzerinde ve Cemil Meriç Mahallesi Nisan Sokak üzerinde de başka bir park, kısa sürede yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Ayrıca belediye, İstiklal Mahallesi’nde bulunan Aşık Veysel Parkı ile İlim Sarayı Camii yanında bulunan park ve bahçeyi de yeniledi. Parklar yapılan çalışmalarla oyun gruplarından yeşil alanlarına ve spor alanlarına kadar hoş bir görünüme kavuşturuldu.