Ümraniye Yeni Dikilen Ağaçlarla Yeşile Büründü

Tarih : 07 Mayıs 2020
Ümraniye Yeni Dikilen Ağaçlarla Yeşile BüründüÜmraniye bu sezon dikilen yeni ağaçlarla yeşile büründü. Ümraniye Belediyesi tarafından dikilen binlerce ağaç, baharın gelmesi ile birlikte açarak Ümraniye’ye ayrı bir güzellik kattı.

Ümraniye Belediyesi tarafından bu sezonda Ümraniye’nin bir çok sokak ve caddesine ağaç dikilmişti. Yapılan ağaçlandırma çalışmasında erguvan, ıhlamur, süs eriği, ligustrum, çınar, hatmi, sığla, süs kirazı, meşe ve meyve ağaçlarından oluşan 3 bin 350 ağaç toprakla buluşturulmuştu.

Bahar ayının gelmesi ile birlikte yeşile bürünen ve çiçek açan ağaçlar, Ümraniye’nin cadde ve sokaklarına ayrı bir güzellik kattı. Kaldırımlarda yerini alan binlerce ağaç, Ümraniyelilere yeşille bir arada olmanın keyfini yaşattı.