ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE YAZI DAHA SAĞLIKLI VE RAHAT GEÇİRİYOR

Tarih : 25 Ağustos 2021
ÜMRANİYE YAZI DAHA SAĞLIKLI VE RAHAT GEÇİRİYORÜmraniye Belediyesi, ilçe sakinlerinin yazı daha sağlıklı ve güvenli geçirmeleri için tüm mahallelerde yürüttüğü haşere ve sivrisinek ilaçlamalarına devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi, yaz sıcaklarının devam ettiği bugünlerde vatandaşların haşere ve sivrisineklerden olumsuz yönde etkilenmemeleri için aylar önce başlattığı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. İlaçlama ekipleri, Ümraniye’deki tüm cadde ve sokakları köşe bucak ilaçlayarak vatandaşların sağlığını tehdit eden hastalıkların önüne geçiyor. İlaçlamada kullanılan malzeme; doğaya ve hayvanlara zarar vermeyecek şekilde seçiliyor. Ekipler çalışmalarını periyodik olarak, tüm mahallelerde haşere ve sivrisineklerin yuvalandıkları yerlerde titizlikle gerçekleştiriyor.   

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ümraniye Belediyesi olarak ilaçlama çalışmalarına daha yaz gelmeden önce başlamıştık. Ekiplerimiz aylardır gece gündüz demeden sahada haşere ve sivrisineklerle büyük mücadele veriyor. Bu çalışmanın sonucu olarak da Ümraniyeli komşularımız yazı daha rahat geçiriyor” dedi.

FOTO GALERİ