ÜMRANİYE TAM OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

Tarih : 08 Temmuz 2021
ÜMRANİYE TAM OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYORÜmraniye Belediyesi, yine önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. 2.500 kişi kapasiteli ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek nitelikte olan Çakmak Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları için ilk adım atıldı.

Ümraniye Belediyesi’nin spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Nisan 2019’dan itibaren Ümraniye’ye birçok önemli spor tesisi kazandıran İsmet Yıldırım ve ekibi, yine bir ilki gerçekleştirerek ilçeye ilk tam olimpik yüzme havuzunu inşa etmek için çalışmalara başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle, 2.500 kişi seyirci kapasiteli olacak olan yüzme havuzunda ayrıca yarı olimpik bir yüzme havuzu da yer alacak. Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek nitelikte olan tesiste; 2 adet squash, fitness, taekwondo, karate, judo, dans, kick boks salonu ve bireysel antrenman salonu bulunacak.