Ümraniye Mediha Tansel Ortaokulu’nda Öğrencilere Çevre Eğitimi Verildi

Tarih : 04 Nisan 2019
Ümraniye Mediha Tansel Ortaokulu'nda Öğrencilere Çevre Eğitimi VerildiÜmraniye Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki tüm okullarda eğitim vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Mediha Tansel Ortaokulu’nda öğrencilere sıfır atık ve geri dönüşüm hakkında eğitim verildi.

Ümraniye Belediyesi; çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin çevre konusunda bilinçlenmesi için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mediha Tansel Ortaokulu’nda gerçekleşen eğitimde öğrenciler; sıfır atık ve geri dönüşümü hakkında bilinçlendirildi. Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekiplerce; çevreye karşı daha duyarlı bireylerin yetişmesi için belirli periyotlarla eğitimler verilmeye devam edecek.