ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Kırgız Belediye Başkanlarını Ağırladı

Tarih : 29 Kasım 2019
Ümraniye Kırgız Belediye Başkanlarını AğırladıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kırgızistan’dan gelerek Ümraniye’de ziyaretlerde bulunan Kırgızistan’lı belediye başkanlarını ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kırgızistan’dan gelerek Ümraniye’de ziyaretlerde bulunan Kırgızistan’lı belediye başkanlarını ağırladı.

Kırgızistan’dan Türkiye’ye gelen 15 belediye başkanı, Ümraniye Belediyesi’ni ziyaret ederek bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu görüşmelerin ardından belediye başkanlarını Tantavi Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

Burada belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye başkanları ile bir süre görüştü. Ziyarette belediyelerin yapmış olduğu çalışmalar anlatılarak karşılıklı tecrübeler paylaşıldı. Toplantının bitişinde ise Başkan Yıldırım, misafir belediye başkanlarına Ümraniye Belediyesi’nin Geleneksel Sanatlar Akademisi’nde yapılan eserlerden hediye etti.

FOTO GALERİ