Ümraniye Kelkit ve Demirözü ile Kardeş Şehir Oldu

Tarih : 21 Şubat 2020
Ümraniye Kelkit ve Demirözü ile Kardeş Şehir OlduÜmraniye Belediyesi, Gümüşhane Kelkit Belediyesi ve Bayburt Demirözü Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladı.

Ümraniye, Gümüşhane Kelkit ve Bayburt Demirözü ile kardeş şehir oldu. Ümraniye’nin her iki ilçe ile kardeş şehir olması nedeniyle Ümraniye Belediyesi’nde bir protokol imzalandı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, önce Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ile daha sonra da Bayburt Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ile kardeş şehir protokolünü imzaladı. Belediye başkanları, törenin ardından hayırlı olsun dileklerini ilettiler.