ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Kaymakamlık Binası Yıkıldı

Tarih : 24 Mart 2020
Ümraniye Kaymakamlık Binası YıkıldıÜmraniyelilere yıllardır hizmet veren Ümraniye Kaymakamlığı’na ait bina, Ümraniye’ye yakışır yeni bir kaymakamlık projesi nedeniyle yıkıldı. Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkılan binanın yerine millet kıraathanesi yapılacak.

Ümraniyelilere yıllardır hizmet veren Ümraniye Kaymakamlığı’na ait bina,  Ümraniye’ye yakışır yeni bir kaymakamlık projesi nedeniyle yıkıldı. Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkılan binanın yerine millet kıraathanesi yapılacak.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın göreve gelmesinin ardından Ümraniye’ye yakışır bir kaymakamlık binası için çalışma başlatan Ümraniye Belediyesi, bugün eski kaymakamlık binasının yıkımını gerçekleştirdi.  Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, bugün sabah saatlerinde aldıkları güvenlik önlemlerinin ardından eski Ümraniye Kaymakamlığı’nı kepçe ve iş makinaları ile yıktı. Yıkılan eski kaymakamlık binasının yerine, içerisinde gençlik merkezinin de bulunduğu millet kıraathanesi yapılacak. Yeni kaymakamlık binasının ise Egemenlik Caddesi üzerinde inşaa edilerek Ümraniye’ye hizmet vermesi planlanıyor.

FOTO GALERİ