ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE DEZENFEKTE EDİLDİ

Tarih : 06 Eylül 2021
ÜMRANİYE DEZENFEKTE EDİLDİÜmraniye Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçede yer alan tüm okulları günler öncesinden temizleyerek, dezenfekte etti.

Koronavirüsle mücadelede normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte, ilk ve orta öğretim kurumlarında bugün itibariyle yüz yüze eğitim başladı. Ümraniye Belediyesi, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’na başlanması nedeniyle ilçe sınırları dahilinde yer alan tüm okullarda büyük bir temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Öğrencilerin sağlıklı ve güvenli ortamda eğitim görmelerini amaçlayan Ümraniye Belediyesi, okullarda yer alan tüm kullanım alanlarını büyük bir titizlikle temizleyerek, dezenfekte etti.

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Aylar sonra nihayet çocuklarımız okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuştu. Öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim görebilmeleri için, ekiplerimiz tüm okullarımızda günler öncesinden başlayan kapsamlı temizlik çalışması yaptılar. Ümraniye’mizdeki okullarımız yeni eğitim ve öğretim yılına tertemiz girdi. Bu vesileyle tüm çocuklarımıza derslerinde başarılar diliyorum. Umarım hepsi için verimli ve sağlıklı bir yıl olur” dedi.

FOTO GALERİ