ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Camii Gençlik Yaz Spor Turnuvaları Kapanış Töreni Gerçekleşti

Tarih : 02 Ağustos 2019
Ümraniye Camii Gençlik Yaz Spor Turnuvaları Kapanış Töreni GerçekleştiÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa yürütülen, cami ve Kuran kurslarına gelen öğrenciler arasında düzenlenen akıl oyunları ve spor branşlarında dereceye giren öğrenciler Başkan İsmet Yıldırım’dan ödüllerini aldı.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa yürütülen, cami ve Kuran kurslarına gelen öğrenciler arasında düzenlenen akıl oyunları ve spor branşlarında dereceye giren öğrenciler Başkan İsmet Yıldırım’dan ödüllerini aldı.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, eğitmenler ve öğrenciler katıldı.

Akıl oyunlarında Mangala, Reversi, Dokuztaş, Hedef5 ve futbol ve masa tenisi spor branşlarına katılan 32 Kuran Kursu ve camideki yüzlerce öğrenci dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Kuran Tilaveti ile başlayan programda; ilkokul, ortaokul ve liseler arası müsabakalar sonucu dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan İsmet Yıldırım, öğrencilere ödüllerini takdim etti. Program fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

FOTO GALERİ