ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi’nin Kurban Mesaisi

Tarih : 04 Ağustos 2020
Ümraniye Belediyesi'nin Kurban MesaisiÜmraniye Belediyesi vatandaşların bayramı huzurla geçirmesi için tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını sürdürdü. Zabıta ekiplerinden temizlik ekiplerine kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi, bağışta bulunulan kurban etlerini de vatandaşlara kapı kapı dolaşarak ulaştırdı.

 

Ümraniye Belediyesi vatandaşların bayramı huzurla geçirmesi için tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını sürdürdü. Zabıta ekiplerinden temizlik ekiplerine kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi, bağışta bulunulan kurban etlerini de vatandaşlara kapı kapı dolaşarak ulaştırdı.

Ümraniye Belediyesi, Kurban Bayramı’nda da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü. Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, bir çok konuda vatandaşın hizmetine koştu. Zabıta ekipleri sokaklarda huzuru sağlamak için görev yaparken, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de başta kurban kesim alanları olmak üzere bir çok noktada temizlik çalışması yaptı. Kurban boyunca Ümraniye Belediyesi’nin kurbanlık yakalama timi de görev başındaydı. Vatandaşların kaçan kurbanlıkları eğitimli ekipler tarafından yakalanarak sahiplerine teslim edildi.

Bayram sırasında Ümraniye Belediyesi’nin aşevi de önemli bir görev üstlendi. Vatandaşların bağışladığı kurbanların etleri aşevindeki görevliler tarafından kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

FOTO GALERİ