ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NİN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 17 Şubat 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NİN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sohbetleri programının konuğu Prof. Dr. Mustafa Karataş oldu. Karataş, Ümraniyelilere üç ayların ve Regaip Kandili’nin öneminden bahsetti.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Gönül Sohbetleri programı gerçekleştirildi. Programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Mustafa Karataş, Ümraniyeli sanatseverlere üç ayların ve Regaip Kandili’nin önemini anlattı.

İlgiyle takip edilen program; maske, mesafe ve temizlik kurallarına göre yapıldı.