Ümraniye Belediyesi’nden Yüksek Lisans ve Doktora Tezlerine Destek

Tarih : 03 Temmuz 2020
Ümraniye Belediyesi'nden Yüksek Lisans ve Doktora Tezlerine DestekÜmraniye Belediyesi, yüksek lisans ve doktora tezlerini Ümraniye üzerine yapan öğrencilere destek vermeye başladı.

Ümraniye Belediyesi, Türkiye’de herhangi bir üniversitede lisansüstü öğrenim gören öğrencilerden tez aşamasında olup, tez konusu belirtilen kategorilerde öğrencilere destek vermek için harekete geçti. Belediye bu öğrencilere, yüksek lisans ve doktora tezlerinde Ümraniye ilçesi ile ilgili olanlara veri ve yayın desteği sağlayacak. Değerlendirmeye alınan ve yayınlanmaya uygun görülen tezler, Ümraniye Belediyesi tarafından kitap olarak basılacak.

Destek verilen tezlerde ortaya çıkan bilimsel sonuçların Ümraniye’nin gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.

Destek verilecek tez konusu kategorileri

• İmar ve Planlama Hizmetleri
  • Altyapı ve Ulaşım Hizmetleri
  • Çevre ve Atık Yönetimi Hizmetleri
  • Sosyal Hizmetler
  • Kültür ve Sanat Hizmetleri
  • Gençlik ve Spor Hizmetleri
  • Yaygın Eğitim Hizmetleri
  • Halkla İlişkiler
  • Yerel Kalkınma
  • Mülteciler ve Göç
  • Afet Yönetimi
  • Akıllı Şehir Uygulamaları
  • Yönetişim ve Katılımcılık

Öğrenciler aşağıdaki link üzerinden başvuruda bulunabiliyor.

Başvuru Formu: https://forms.gle/A1TrJSTwAkneUmYR6