ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN NEDENİYLE FIRIN VE PASTANE DENETİMİ

Tarih : 12 Nisan 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN RAMAZAN NEDENİYLE FIRIN VE PASTANE DENETİMİÜmraniye Belediyesi ekipleri, Ramazan nedeniyle ilçede yer alan fırın ve pastanelerde detaylı bir denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde ayrıca esnafa koronavirüs tedbirlerine de uyması uyarısında bulunuldu.

Halk sağlığı konusunda büyük bir hassasiyet gösteren Ümraniye Belediyesi Ramazan nedeniyle iş yeri denetimlerine ağırlık verdi. Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından Ümraniye’de yer alan fırın ve pastanelerde denetim yapıldı. Denetimlerde; ruhsat, temizlik, gramaj, son kullanma tarihi ve fiyat kontrolü yapıldı. Denetimlere belediyede görev yapan bir gıda mühendisi de eşlik etti.

Yapılan denetimlerde iş yeri sahiplerine ayrıca, koronavirüsle mücadelenin en önemli unsurları olan; maske, mesafe ve temizlik konularında da hatırlatmalarda bulunuldu. Ümraniye Belediyesi’nin ilçe sakinlerinin sağlığını gözeterek yaptığı denetimler Ramazan boyunca da devam edecek.