Ümraniye Belediyesi’nden Öğrencilere Yarıyıl Hediyesi

Tarih : 17 Ocak 2020
 Ümraniye Belediyesi'nden Öğrencilere Yarıyıl HediyesiÜmraniye Belediyesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk döneminin sona ermesi nedeniyle çocuklara bir dizi etkinlik hazırladı.

Ümraniye Belediyesi Kültür işleri Müdürlüğü okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle sömestir programı hazırladı. Eylül ayında  başlayan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenciler ilk dönemi tamamladı. Dört ay boyunca okullarında ter döken öğrenciler, 20 Ocak-2 Şubat arasında15 gün boyunca sömestir tatilinde yorgunluklarını atacak.

Ümraniye Belediyesi ara tatil döneminde olduğu gibi, yarıyıl tatilinde de çocuklar için ücretsiz etkinlikler hazırladı. Necip Fazıl Kültür Merkezi, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi, Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Eğitim Merkezi’nde 64 seans film gösterimi ve 96 tiyatro gösterimi gerçekleştirilecek.

Etkinlik detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: