ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi’nden Öğrencilere Tarihi Gezi

Tarih : 10 Nisan 2019
Ümraniye Belediyesi'nden Öğrencilere Tarihi GeziÜmraniye Belediyesi tarafından ilçedeki liseli öğrenciler yönelik başlatılan “Tarihimizi Keşfedelim Projesi” ile gençler Sultan Ahmet Meydanı, Yere Batan Sarnıcı ve Türk İslam Eserleri Müzesi’ni ziyaret ederek hem tarihini öğreniyor hem de güzel bir gün geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçedeki liseli öğrenciler yönelik başlatılan “Tarihimizi Keşfedelim Projesi” ile gençler Sultan Ahmet Meydanı, Yere Batan Sarnıcı ve Türk İslam Eserleri Müzesi’ni ziyaret ederek hem tarihini öğreniyor hem de güzel bir gün geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi tarafından lise öğrencilerine yönelik başlatılan “Tarihimizi Keşfedelim Projesi” ile ilçedeki liselerde okuyan öğrenciler, İstanbul’un en önemli tarihi ve turistik mekânlarını gezerek güzel bir gün geçiriyor. Sultan Ahmet Meydanı, Yere Batan Sarnıcı ve Türk İslam Eserleri Müzesi’nin ziyaret edildiği tarihsel ve kültürel gezide öğrenciler; tarihimiz hakkında bilgiler ediniyor. Tarihine sahip çıkan bireylerin yetiştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmada her gün 50 öğrenci bilinçlendiriliyor.

“Tarihimizi Keşfedelim Projesi” 20 Mayıs 2019 tarihine kadar ilçedeki liselerde düzenlenmeye devam edecek.

 

FOTO GALERİ