ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN EMEKTAR ESNAFA HİZMET BERATI

Tarih : 02 Nisan 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN EMEKTAR ESNAFA HİZMET BERATIÜmraniye Belediyesi, hizmette 25 yılı geride bırakmış olan Fatih Sanayi Sitesi esnafına hizmet beratı verdi.

Esnafla yakın temas halinde olan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, hizmette 25 yılını tamamlamış olanlara hizmet beratı vermeye devam ediyor. Daha önce DES, Modoko ve İMES esnafına verilen beratlar, bu kez de Fatih Sanayi Sitesi'nin emektar esnafına verildi. Nikah Sarayı'nda düzenlenen berat takdim töreninde konuşan Başkan İsmet Yıldırım, belediye olarak her zaman Ümraniye esnafının yanında olduklarını belirterek, onların emeklerine büyük saygı duyduğunu söyledi.
Başkan Yıldırım, hizmette 25 yılı geride bırakmış olan Fatih Sanayi Sitesi esnafına hizmet beratlarını kendisi takdim etti.