Ümraniye Belediyesi’nden Eğitim Yardımı

Tarih : 13 Eylül 2019
Ümraniye Belediyesi'nden Eğitim YardımıÜmraniye Belediyesi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte, ilçedeki binlerce ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye seti hediye etti.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ailelerin okul alış verişleri de başladı. Ümraniye Belediyesi de ilçede bulunan dezavantajlı ailelere kırtasiye seti yardımında bulundu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ihtiyaç duyabileceği, kategorize edilerek dağıtılan kırtasiye setinde; boya seti, defter, kalem ve kalemlik bulunuyor. Yapılan yardımlardan bir hafta içerisinde 3 bini aşkın öğrenci yararlandı. İlçede ihtiyaç sahibi ailelerin okul masraflarına destek olmak amacıyla yardımlar devam edecek.