ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN DES SANAYİ SİTESİ EMEKTAR ESNAFINA HİZMET BERATI

Tarih : 23 Mart 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN DES SANAYİ SİTESİ EMEKTAR ESNAFINA HİZMET BERATIÜmraniye Belediyesi, ilçede 25. hizmet yılını tamamlamış esnafa Berat takdim töreni düzenlemeye devam ediyor. Bu kez de DES Sanayi Sitesi esnafına “Hizmet Beratı” verildi.

Esnafla sık sık bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen program vesilesiyle onlarla bir araya geldi. İlçe genelinde 25 yıl ve üzeri faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlara, “Hizmet Beratı” veriliyor. Bu kez de DES Sanayi Sitesi esnafına berat takdim töreni düzenlendi.

İlçede bulunan esnafın her zaman yanında olduklarını ve emeklerine saygı duyduğunu belirten Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, hizmet beratlarını tek tek kendisi takdim etti.