ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE GÜNÜ’NDE ANLAMLI TEMİZLİK

Tarih : 07 Haziran 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRE GÜNÜ'NDE ANLAMLI TEMİZLİKSıfır Atık Belgesi alan sayılı belediyeler arasına giren Ümraniye Belediyesi, Genç Kızılay işbirliğiyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde farkındalık oluşturmak için Ümraniye Trabzon Millet Bahçesi’nde temizlik çalışması yaptı.

Ümraniye Belediyesi, geri dönüşüm konusunda yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son iki yılda yaklaşık 30 bin tona yakın atığı dönüştürerek ekonomiye kazandıran ve Sıfır Atık Projesi kapsamında; çocukların ve gençlerin bilinçlenmesini hedef alan paneller, giysi kumbaraları ve geri dönüşüm kutularının çeşitli mahallelere yerleştirilmesi gibi bir çok projeye imza atan Ümraniye Belediyesi, İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Sıfır Atık Belgesi almaya da hak kazanmıştı.

Ümraniye Belediyesi, bu kez de 5 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle çevrenin korunmasına yönelik farkındalığı arttırmak için Genç Kızılay ekipleriyle birlikte Ümraniye Trabzon Millet Bahçesi’nde yapılan temizlik çalışmasına katıldı.

FOTO GALERİ