ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN BİR SPORTİF BAŞARI DAHA

Tarih : 26 Nisan 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN BİR SPORTİF BAŞARI DAHAÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Sporcusu Halil Yaşın önemli bir başarıya imza atarak, Balkan Maratonu’nda 2. oldu.

Ümraniye Belediyesi’nin sportif başarıları artarak devam ediyor. Gençlik ve Spor Kulübü’nün atletizm sporcusu Halil Yaşın Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleştirilen Balkan Maratonu’nda büyük bir başarı göstererek 2. oldu. Halil Yaşın’ın Milli Takım adına koştuğu maratona 7 ülkeden 1000’den fazla sporcu katıldı. Maratonda ayrıca A Milli Takımı, takım olarak Balkan Şampiyonu oldu.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Kulübü’müzün atletizm sporcusu olan Halil Yaşın kardeşimizi bu başarısından dolayı yürekten kutluyorum. Kulübümüz başarıdan başarıya koşuyor. Ümraniye’miz sporda parmakla gösterilen bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Bunda payı olan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca maratonda Balkan Şampiyonu olan A Milli Takımı’mızı da tebrik ediyorum” dedi.