ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN BİR MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ DAHA

Tarih : 23 Mart 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN BİR MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ DAHAÜmraniye Belediyesi’nin teklifi sonucu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca onaylanan plan değişikliği ile Yamanevler Mahallesi’nde yıllardır atıl durumda bulunan yaklaşık 190.000 metrekarelik alan planlanarak, belediye tarafından Ümraniye'nin yeni Millet Bahçesi olarak inşa edilecek. Ayrıca çevrenin trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik imar yolu düzenlemeleri de hayata geçirilecek.

İstanbul en yeşil ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ümraniye Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Millet Bahçeleri ile insanların rahat bir nefes alabileceği alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Ümraniye Yamanevler Mahallesi’nde, belediyemizin teklifi sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca onaylanan plan değişikliği ile yıllardır atıl durumda bulunan yaklaşık 190.000 metrekarelik alan yeniden planlanarak, Ümraniye Belediyesi tarafından Millet Bahçesi yapılacak. Yaklaşık 59.000 metrekaresi Millet Bahçesi olmak üzere toplamda yaklaşık 82.000 metrekare kamu alanı oluşturulan alana Ümraniye Belediyesi tarafından üçüncü Millet Bahçesi yapılacak. Ayrıca çevrenin trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik imar yolları da düzenlenecek.