ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği Devam Ediyor

Tarih : 04 Temmuz 2019
 Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği Devam EdiyorOkulların tatil olmasıyla birlikte, yaz tatilini İstanbul’da geçiren 6-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen ‘Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği’ eğitimleri devam ediyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte, yaz tatilini İstanbul’da geçiren 6-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen  ‘Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği’ eğitimleri devam ediyor.

Karnelerin alınmasının ardından çocuklar uzun bir yaz tatili dönemine girdi.  Çocukların ilgi alanlarını keşfedip yoğunlaşmaları için en uygun zamanlardan biri de yaz tatilidir. Çünkü çocukların; sosyalleşmesi, sorumluluk alabilmesi, spor yapması ve doğayla etkileşim halinde olmaları için uygun bir ortam sunan yaz okulları ve yaz etkinlikleri oldukça önemlidir. Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği de, çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri için 9 farklı kültür merkezinde Kur’an-ı Kerim, Musiki, İman ve Ahlak Esasları ile Değerler Eğitimi veriyor. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ve dikkatle dinlediği eğitimler 19 Temmuz’da sona erecek.

FOTO GALERİ