ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Türkiye Kros Ligi’nde Finallere Katılma Hakkı Elde Etti

Tarih : 14 Ocak 2020
Ümraniye Belediyesi Türkiye Kros Ligi'nde Finallere Katılma Hakkı Elde EttiÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Mersin’de gerçekleşen Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde başarılı bir mücadeleye imza atarak atletizmde finallere katılma hakkı kazandı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Mersin’de gerçekleşen Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde başarılı bir mücadeleye imza atarak atletizmde finallere katılma hakkı kazandı.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun en önemli kulüp yarışmalarından olan Tukcell Türkiye Kros Ligi’ne katılan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, atletizm de önemli bir başarıya imza attı. Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, aralarında Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük kulüplerinde de bulunduğu, toplam 56 takımın katıldığı yarışlarda kıyasıya bir mücadele gerçekleştirdi. Herhangi bir transfer yapmadan sadece kendi alt yapısından yetiştirdiği atletlerle yarışmaya katılan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, kayıtlı 378 atletin yer aldığı Türkiye Kros Ligi’nde dokuzuncu olarak finallere katılma hakkı elde etti.