ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ TARAFINDAN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Tarih : 04 Şubat 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ TARAFINDAN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİÜmraniye Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Şefliği tarafından Ümraniye Kaymakamlığı’nın koordinesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlara online olarak “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi.

Ümraniye Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Şefliği tarafından Ümraniye Kaymakamlığı’nın koordinesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlara online olarak “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi.

İçişleri Bakanlığınca afetlere hazırlıklı bir Türkiye için, toplumda önlem alma kültürü oluşturmayı hedefleyen ve vatandaşların afetlerde güvende kalabilmeleri için 2021 yılının “Afet Eğitim Yılı” olarak ilan edilmesinin ardından Ümraniye Belediyesi de harekete geçti. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi’ne bağlı uzman ekipler tarafından okul müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlara online olarak “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi.

Verilen eğitim kapsamında, “Deprem sonrası ilk 6 saatte yapılacaklar”, “Afet ve Acil Durum Çantası”, “Planlama”, “Deprem Anında Unutulmaması Gerekenler”, “İletişimin Kesilmemesi” konularında okul müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlara bilgi aktarıldı.

Eğitimler, belirlenen periyotlarla verilmeye devam edecek.

FOTO GALERİ