ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ŞOFÖRLERİNE UYGULAMALI İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Tarih : 05 Mart 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ ŞOFÖRLERİNE UYGULAMALI İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİÜmraniye Belediyesi ve Mercedes Benz Koluman iş birliğiyle Ümraniye Belediyesi’nde görevli olan şoförlere uygulamalı ileri sürüş teknikleri ve motor arıza tespiti eğitimi verildi.

Personelinin daha etkin, verimli ve güvenli çalışmasını önemseyen Ümraniye Belediyesi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Ümraniye Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile Mercedes Benz Koluman iş birliğiyle belediyede görev yapan ağır vasıta şoförlerine ve diğer birimlerin şoförlerine geçtiğimiz günlerde Cemil Meriç Eğitim ve Kültür Merkezi’nde teorik olarak ileri sürüş teknikleri eğitimi verilmişti.

Ümraniye Belediyesi’nde görevli şoförlerin daha iyi ve güvenli araç kullanmalarına önemli katkı sağlayan teorik eğitimin ardından, uygulamalı eğitim aşamasına geçildi. Şoförler teorik olarak edindikleri bilgileri, uygulamalı eğitimde pekiştirdi. İleri sürüş teknikleri konusunda tecrübeli olan uzmanlar, Ümraniye Belediyesi şoförlerine uygulamalı sürüş ve motor arıza tespit eğitimi verdi. Ümraniye Belediyesi şoförleri, aldıkları ileri sürüş teknikleri eğitimiyle daha güvenli, etkin ve verimli sürüş becerisi kazandı. 

FOTO GALERİ