ÜMRANİYE BELEDİYESİ ŞOFÖRLERİNE İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Tarih : 12 Şubat 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ ŞOFÖRLERİNE İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİÜmraniye Belediyesi ve Mercedes Benz Koluman iş birliğiyle Ümraniye Belediyesi’nde görevli olan şoförlere ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi.

Personelinin daha etkin, verimli ve güvenli çalışmasını önemseyen Ümraniye Belediyesi personeline eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Ümraniye Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile Mercedes Benz Koluman iş birliğiyle belediyede görev yapan ağır vasıta şoförlerine ve diğer birimlerin şoförlerine ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi. Cemil Meriç Eğitim ve Kültür Merkezi’nde pandemi kurallarına uygun olarak verilen seminerde şoförlere daha iyi ve güvenli araç kullanmaları anlatıldı.