ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SİNEKLERE GEÇİT VERMİYOR

Tarih : 13 Temmuz 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SİNEKLERE GEÇİT VERMİYORÜmraniye Belediyesi halkın sağlığını korumak için çevreye zara vermeyen bir yöntemle sivrisineklere karşı gece gündüz demeden program dahilinde tüm mahallelerde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ümraniyelilerin daha rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmesini amaçlayan Ümraniye Belediyesi, sıcaklıkların artmasıyla birlikte sivrisinekle olan mücadelesini yoğunlaştırdı. Ümraniye Belediyesi ekipleri, her gün belirlenen program dahilinde mahallelerde ilaçlama çalışması yapıyor. Bu ilaçlamalar sırasında diğer canlıları da düşünerek çevre dostu, uygun ürün ve en doğru yöntemi kullanarak gerçekleştirilen çalışmalarda park, yeşil alan ve çöp konteyneri olmak üzere tespit edilen tüm alanlar titizlikle ilaçlanıyor.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Başkan İsmet Yıldırım, “Biz birileri gibi sadece SMS atmak yerine, harekete geçmeyi tercih ettik ve ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden sineklerle mücadele başlattık” dedi. Başkan Yıldırım: “Komşularımızın yaz ayını en güzel şekilde geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim bu hassasiyetle çalıştığımız ilaçlama çalışmalarının yanı sıra komşularımdan da; çöplerini rastgele çevreye bırakmamalarını ve çöplerini ağzı kapalı bir şekilde çöp konteynerine atmalarını rica ediyorum” şeklinde konuştu. 

FOTO GALERİ