Ümraniye Belediyesi Şiddetli Yağmur İçin Teyakkuzda!

Tarih : 17 Ağustos 2019
Ümraniye Belediyesi Şiddetli Yağmur İçin Teyakkuzda!İstanbul’u etkisi altına alan şiddetli yağmur sonrası Ümraniye Belediyesi’ne bağlı Acil Müdahale ve Çözüm Merkezi Ekipleri teyakkuza geçti.

Ümraniye’yi etkisi altına alan şiddetli yağmur dolayısıyla harekete geçen Ümraniye Belediyesi ekipleri, olası su taşkını, çamur birikimi gibi gündelik hayatı olumsuz etkileyebilecek durumlara karşı önlemlerini aldı. 24 saat esasıyla görev alan ve alarma geçen belediye ekipleri, sahadaki tespitler ve vatandaşlardan gelen ihbarlarla yağış sonucu oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Vatandaşlar, Ümraniye Belediyesi ekiplerine 444 9 822 numaralı telefondan ulaşabilirler.