Ümraniye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Tarih : 09 Mayıs 2019
Ümraniye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam EdiyorÜmraniye Belediyesi her Ramazan olduğu gibi bu yıl da zengin içerikli bir etkinlik takvimiyle Ümraniyelilere Ramazan ayını en güzel şekilde yaşatıyor. Santral Ramazan Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen etkinlikler Ümraniyelilerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Ramazan’ın bereketini teneffüs etmek isteyenlerin bir araya geldiği, Ramazan Etkinlik Alanı’nda her akşam birbirinden güzel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda 8 Mayıs Çarşamba akşamı; iftardan önce Şirinler Sınıfı tiyatro oyununu izleyen çocuklar; ardından Doru animasyon filmini seyrettiler.

Etkinlikler, iftardan sonra okunan Mukâbele ile son buldu.