ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ OKULLARI DEZENFEKTE ETTİ

Tarih : 02 Mart 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ OKULLARI DEZENFEKTE ETTİKontrollü normalleşme sürecinin başlaması nedeniyle Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli eğitim görebilmeleri için okullarda dezenfekte çalışması yaptı.

Kontrollü normalleşme sürecinin başlaması nedeniyle Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli eğitim görebilmeleri için okullarda dezenfekte çalışması yaptı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Virüsten korunmak ve olası sorunların önüne geçmek için, birçok tedbir alınıyor. Dünya ölçeğinde değerlendirildiğinde Covid-19’la mücadelede dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olan Türkiye, alınan kararlarla kontrollü normalleşme sürecine girdi. Koronavirüsle mücadele kapsamında bir süre önce ara verilen yüz yüze eğitim, kontrollü normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte yeniden başladı.

İstanbul’da kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte; okul öncesi eğitim kurumları, ilkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim başladı. Ümraniye Belediyesi, belirtilen kademelerde eğitime başlanması nedeniyle okullarda dezenfekte çalışması yaptı. Ümraniye Belediyesi ekipleri öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli eğitim görebilmeleri için tüm okullar tepeden tırnağa kadar titizlikle dezenfekte edildi.  

FOTO GALERİ