ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Yeni Dönem Başvuruları Başladı

Tarih : 03 Eylül 2018
Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Yeni Dönem Başvuruları BaşladıÜmraniye Belediyesinin markalaşmış projelerinden Meslek Edindirme Kursları için başvurular başladı. 3-28 Eylül 2018 arasında Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarına kayıt yaptıran hanımlar; 24 ayrı merkezde, 40 farklı branştan istedikleri bir eğitimi uzman eğitmenler eşliğinde alarak; MEB onaylı mesleki eğitim sertifikalarına sahip olacaklar.

Ümraniye Belediyesinin markalaşmış projelerinden Meslek Edindirme Kursları için başvurular başladı. 3-28 Eylül 2018 arasında Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarına kayıt yaptıran hanımlar; 24 ayrı merkezde, 40 farklı branştan istedikleri bir eğitimi uzman eğitmenler eşliğinde alarak; MEB onaylı mesleki eğitim sertifikalarına sahip olacaklar.

Kültür, sanat ve eğitim faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi’nin marka hâline gelen Meslek Edindirme Kursları her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok Ümraniyeli hanımı mesleki bilgi sahibi yapacak. İlçedeki hanımların mesleki becerilerini geliştirmeleri ve kalifiye çalışan sayısının yükseltilmesi amacıyla on yılı aşkın süredir toplamda 26.392 mezun vererek birçok hanımın meslek sahibi olmasını sağlayan Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, Ümraniyeli hanımlara mesleki eğitim vermeye devam ediyor.  Aldıkları eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanarak aile bütçesine katkıda bulunuyor, kendilerini geliştirip yeteneklerini fark ediyor ve böylelikle aktif zaman geçiriyorlar.

Mesleklerinin inceliklerini öğrenerek alanlarında uzmanlaşmak veya yeni meslek edinmek amacıyla Meslek Edindirme Kurslarına katılmak isteyenler; nüfus cüzdanları ile kendilerine en yakın kurs merkezine giderek kayıt yaptırabilir, detaylı bilgi almak için 444-9-822 veya 443-56-00 numaraları arayabilirler.

Meslek Edindirme kurs branşları ve verildiği merkezler için aşağıdaki linkten bilgi alabilirsiniz.

Meslek Edindirme Kursları ve Akademiler


FOTO GALERİ