ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Mahalle Pazarlarında Koronavirüs Tedbirlerini Arttırdı

Tarih : 25 Mart 2020
Ümraniye Belediyesi Mahalle Pazarlarında Koronavirüs Tedbirlerini ArttırdıÜmraniye Belediyesi mahalle pazarlarında vatandaşların sağlığını korumak için koronavirüs(Covid-19) salgınına yönelik tedbirlerini arttırdı. Kontrollerini sıklaştıran zabıta ekipleri, pazar tezgahlarının arasındaki mesafeyi arttırırken, pazara gelen ve giden vatandaşlara da el dezenfektanı tuttu.

Ümraniye Belediyesi mahalle pazarlarında vatandaşların sağlığını korumak için koronavirüs(Covid-19) salgınına yönelik tedbirlerini arttırdı. Kontrollerini sıklaştıran zabıta ekipleri, pazar tezgahlarının arasındaki mesafeyi arttırırken, pazara gelen ve giden vatandaşlara da el dezenfektanı tuttu.

Ümraniye Belediyesi koronavirüs salgınına yönelik ilçe genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, mahalle pazarlarında da sıkı tedbirler aldı. Belediye ekipleri, pazarlarda tuhafiye bölümünde tezgah kurulmasına izin vermezken, gıda tezgahlarında ise bir buçuk metre mesafe bıraktırdı. Pazardaki hijyen ortamına da büyük önem veren ekipler, pazara giriş ve çıkışlarda vatandaşlara el dezenfektanı tutarak uyarılarda bulundu.

FOTO GALERİ