ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ KARA KIŞTA DA MİNİK DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Tarih : 16 Şubat 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ KARA KIŞTA DA MİNİK DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYORÜmraniye Belediyesi bünyesinde yer alan Veterinerlik Hizmetleri Birimi, ilçe sınırları içerisinde bulunan sokak hayvanlarına zorlu kış koşullarında beslenmeleri için mama dağıtıyor.

Ümraniye Belediyesi bünyesinde yer alan Veterinerlik Hizmetleri Birimi, ilçe sınırları içerisinde bulunan sokak hayvanlarına zorlu kış koşullarında beslenmeleri için mama dağıtıyor.

Ümraniye Belediyesi, vatandaşların ve sokak hayvanlarının şiddetli kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için yoğun mesaiyle çalışmaya devam ediyor. İlçe sınırları içinde yer alan tüm hayvanların sağlığıyla yakından ilgilenen Ümraniye Belediyesi, kara kış günlerinde de minik dostlarını yalnız bırakmıyor. Sahada taramalar yapan Veterinerlik Hizmetleri Birimi ekipleri, köpek ve kedileri mamayla besliyor. Yoğun kar yağışından dolayı yemek bulmakta zorlanan Ümraniye’nin minik sakinleri, belediyenin bu hizmetiyle karınlarını doyuruyor. Sahadaki ekipler ayrıca hasta ya da yaralı hayvanları tespit ederek, rehabilitasyon merkezine getirip tedavisini de yapıyor. Ekipler rutin taramalar dışında 444 9 822 numaralı Çözüm Merkezi’ne gelen ihbarları da değerlendiriyor.

FOTO GALERİ