ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ KAR YAĞIŞINA KARŞI TEYAKKUZDA

Tarih : 12 Şubat 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ KAR YAĞIŞINA KARŞI TEYAKKUZDAMeteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'nden gelen hava durumu ve yoğun kar yağışı uyarılarının ardından beklenen yağış başladı. Ümraniye Belediyesi de kar küreme ve tuzlama araçlarından oluşan 50 araç ve 180 personel ile 24 saat esasına göre görev başına geçti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'nden gelen hava durumu ve yoğun kar yağışı uyarılarının ardından beklenen yağış başladı. Ümraniye Belediyesi de kar küreme ve tuzlama araçlarından oluşan 50 araç ve 180 personel ile 24 saat esasına göre görev başına geçti.

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! İstanbul'da kar yağışı 5 gün sürecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul için yoğun kar yağışı uyarısı yapmasının ardından Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler de teyakkuz haline geçti. Kış mevsimi ile birlikte zaten planlandığı gibi hazır olan ekipler, kar yağışının başlamasıyla birlikte 24 saat esasına göre hazır hale getirilerek görevlendirildi. Bu süreçte Ümraniye’de, kar küreme, tuzlama ve acil bakım onarım olmak üzere 50 araç belirlenen noktalarda 180 personelle birlikte görev yaparak, ilçe genelinde vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir kış geçirmesi için gece gündüz demeden çalışacak.

FOTO GALERİ