ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi Yeni Yerine Taşındı

Tarih : 17 Aralık 2019
Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi Yeni Yerine TaşındıÜmraniye’deki işsiz vatandaşlara iş bulmak amacıyla 2010 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana on binlerce kişinin iş bulmasına olanak sağlayan Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, yeni yerine taşındı. İstihdam Merkezi bundan böyle Ümraniye Belediyesi’nin giriş katında Ümraniyelilere hizmet verecek.

Ümraniye’deki işsiz vatandaşlara iş bulmak amacıyla 2010 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana on binlerce kişinin iş bulmasına olanak sağlayan Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, yeni yerine taşındı. İstihdam Merkezi bundan böyle Ümraniye Belediyesi’nin giriş katında Ümraniyelilere hizmet verecek.

Ümraniye’de iş arayan vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için sürekli kendini yenileyen Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, artık Ümraniye Belediyesi’nin giriş katında yeni yerinde vatandaşlara hizmet verecek. Yeni yerine taşınarak iş arayan vatandaşların sorunlarını çözmek için aralıksız çalışan İstihdam Merkezi, kurulduğu yıl olan 2010 yılı Mayıs ayından buyana on binlerce kişiyi iş sahibi yaptı.

Klasik belediyecilik dışında sosyal belediyecilik alanında da önemli hizmetler yapan Ümraniye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile imzalanan protokol çerçevesinde İstihdam Merkezi aracılığı ile vatandaşların işle ilgili sorunlarına çözüm üretiyor. Kurulduğu günden bu yana on binlerce insana iş bulan İstihdam Merkezi, işe ihtiyacı olan vatandaşlarla bölgedeki işletmeleri bir araya getiriyor. İşsizlik başvurusu yapan bireyler, meslekleri doğrultusunda işletmelerden alınan uygun iş pozisyonlarına yönlendirilerek firmalarla görüşmeleri sağlanıyor. Kariyer değerlendirmeleri ve kariyer planlamasını bir arada yapan İstihdam Merkezi, adeta kariyer danışmanlığı hizmeti de sunuyor. İlk kurulduğundan bu yana İstanbul’un bir çok ilçesinden on binlerce vatandaşın başvurduğu İstihdam Merkezi, kayıt oluşturan vatandaşlara iş bulma ve mesleki eğitim kurslarına yönlendirerek iş sahibi olmalarını sağlıyor.

2018 yılı Eylül ayı itibari ile bilgilerini güncelleyen Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi’nin şuan ki kayıtlarında 198 firma bulunurken, aynı tarihten bugüne kadar 9 bin 519 iş başvurusu gerçekleşti. Bu başvurulara anında cevap veren İstihdam Merkezi, 5 bin 209 kişiyi, 15 bin 414 farklı işe yönlendirme yaptı. Yeni yerinde vatandaşlara hizmet vermeyi sürdüren İstihdam Merkezi, önümüzdeki dönemde de yine aynı özveriyle çalışmalarını sürdürecek.

Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi’ne başvuracak vatandaşlar, Ümraniye Belediyesi’nin giriş katındaki yeni yerine gelerek başvuruda bulunabildikleri gibi internet üzerinden istihdam.umraniye.bel.tr adresinden de iş başvurusunda bulunabiliyor.

FOTO GALERİ