ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ HİZMET BERAT’I VERMEYE DEVAM EDİYOR

Tarih : 17 Mart 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ HİZMET BERAT'I VERMEYE DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi, ilçede 25. hizmet yılını tamamlamış esnafa Berat takdim töreni düzenlemeye devam ediyor. Bu kez de Kadosan Oto Sanayi Sitesi esnafına “Hizmet Beratı” verildi.

Esnafla sık sık bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen program vesilesiyle onlarla bir araya geldi. İlçe genelinde 25 yıl ve üzeri faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlara, “Hizmet Beratı” veriliyor. Bu kez de Kadosan Oto Sanayi Sitesi esnafına berat takdim töreni düzenlendi.

“Esnafımızın her zaman yanındayız” diyerek programdaki konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 2021 yılının “Ahilik Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlatarak esnaf kültürünün önemine vurgu yaptı. Başkan Yıldırım, “Hizmette 25. yılını dolduran esnafımıza plaket vererek onları mutlu etmek istiyoruz. Çünkü esnafımız için yaptığımız her güzel iş bizi de çok mutlu ediyor.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz”dileyerek konuşmasını bitirdi.

FOTO GALERİ