ÜMRANİYE BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUK YOLCULUĞUNA ÇIKTI

Tarih : 29 Nisan 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUK YOLCULUĞUNA ÇIKTIÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2. Etap maçları için Gaziantep'e gitti.

2. Lig A Grubunda mücadele eden Hentbol Takımımız, Gaziantep Gazikent Spor Salonu’nda 3 maç yapacak. 30 Nisan Cuma günü Gaziantep Nesrin Abar Spor Kulübü ile 1 Mayıs Cumartesi günü Sivas Gençlik Spor Kulübü ile 2 Mayıs Pazar günü de son rakibi Viranşehir Spor Kulübü ile mücadele edecek.
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor Kulübü’müzün hentbol takımını şampiyonluğa uğurladık. Hepsine gönülden başarılar diliyorum. Kulüp bünyesinde faaliyet gösteren sporcularımızın başarısı bizleri de çok mutlu ediyor. Çünkü bizim amacımız; sporcularımızı ülkemize ve vatanımıza yararlı bir birey olarak milli takımlar düzeyinde iyi sporcu olarak yetiştirmek. Herkese emeğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.