ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Hentbol Takımı Lige Galibiyetle Başladı

Tarih : 06 Aralık 2019
Ümraniye Belediyesi Hentbol Takımı Lige Galibiyetle BaşladıÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, İstanbul Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nin ilk karşılaşmasında rakibini yenerek, lige galibiyetle başladı. Hentbol Takımının ilk karşılaşmasını Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da tribünden izleyerek takıma destek verdi.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, İstanbul Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nin ilk karşılaşmasında rakibini yenerek, lige galibiyetle başladı. Hentbol Takımının ilk karşılaşmasını Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da tribünden izleyerek takıma destek verdi.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, İstanbul Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nin ilk karşılaşmasında büyük bir başarıya imza attı. Maltepe Müzahir Sille Spor Kompleksi’nde Üsküdar Anadolu Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, rakibi ile kıran kırana süren bir mücadele gerçekleştirdi. Bu müthiş maçı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da tribünden izleyerek hentbol takımına destek verdi. Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, maçın sonunda Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Hentbol Takımını 36-27’lik skorla yenerek, lige galibiyetle başladı.

FOTO GALERİ