ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Gıda Denetimlerini Aralıksız Sürdürüyor

Tarih : 20 Kasım 2019
 Ümraniye Belediyesi Gıda Denetimlerini Aralıksız SürdürüyorÜmraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, vatandaşların sağlığını korumak için gıda denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Belediyeye bağlı zabıta ekipleri, bugün de gıda kontrol görevlileri ile birlikte balıkçıları denetledi.

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, vatandaşların sağlığını korumak için gıda denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Belediyeye bağlı zabıta ekipleri, bugün de gıda kontrol görevlileri ile birlikte balıkçıları denetledi.

Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların daha temiz, sağlıklı ve güvenilir gıdalara ulaşması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri bugün de, Ümraniye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı gıda kontrol görevlileri ile birlikte balıkçılara yönelik bir denetim gerçekleştirdi. Kış ayının girmesi ile birlikte vatandaşların uğrak yerlerinden olan balıkçılar, ekipler tarafından tek tek gezilerek kontrolden geçirildi. Zabıta görevlileri, ruhsat ve evrak denetimlerini gerçekleştirirken, gıda kontrol görevlileri de balıkçıların satış reyonları ve mutfak kısımlarını inceleyerek standartlara uygun olup olmadığını kontrol etti. Ekiplerin çalışması gün boyunca sürerken, bu denetimlerden vatandaşlar da memnun kaldı. Yapılan denetimler sırasında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı.

FOTO GALERİ