ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü’nden Bir Başarı Daha!

Tarih : 27 Ağustos 2019
Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü'nden Bir Başarı Daha!Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıl dönümü 1071 Sultan Alparslan Ahlat Otağ’nın kurulduğu Bitlis-Çarho mevkisinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda düzenlenen Geleneksel Okçuluk Limitsiz Menzil Kategorisi’nde Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübünden Abdülmuttalip Salman büyük bir başarı göstererek Türkiye 2. si oldu.

Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıl dönümü 1071 Sultan Alparslan Ahlat Otağ’nın kurulduğu Bitlis-Çarho mevkisinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda düzenlenen Geleneksel Okçuluk Limitsiz Menzil Kategorisi’nde Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübünden Abdülmuttalip Salman büyük bir başarı göstererek Türkiye 2. si oldu.

Ümraniye Belediyesinin Geleneksel Türk Okçuluğunun yeni nesillere sevdirilmesi, öğretilmesi ve başarılı sporcular yetiştirilmesi amacı ile kurduğu Geleneksel Okçuluk Kulübü yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda kulüp eğitmeni Abdülmuttalip Salman Geleneksel Okçuluk Limitsiz Menzil Kategorisi’nde; 468 metre atış mesafesi ile “Büyük Erkekler” de Türkiye 2. si olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.