Ümraniye Belediyesi Eylül Ayı İkinci Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Tarih : 06 Eylül 2019
Ümraniye Belediyesi Eylül Ayı İkinci Meclis Toplantısı GerçekleştiÜmraniye Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısının 2. Oturumu Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Mucip Kopuz başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Ümraniye Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özeti oylanmasıyla başladı. Eylül ayı ilk meclis oturumunda görüşülerek komisyonlara sevk edilen gündem maddeleriyle ilgili komisyon görüşleri okundu. Komisyon görüşleri oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.