Ümraniye Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı

Tarih : 07 Temmuz 2020
Ümraniye Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı YapıldıÜmraniye Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda bazı mahallelerin 1/1000 ölçekli uygulama imar planları da ele alındı.

Ümraniye Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Mucip Kopuz başkanlığında gerçekleştirdi. Ümraniye Belediye Meclis salonundaki toplantının gündemi bir hayli yoğundu. Toplantıda Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Cemil Meriç, Huzur, Ihlamurkuyu, Parseller ve Yukarı Dudullu mahallelerinin bir kısmını kapsayan alana ilişkin “1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı” hakkındaki teklif de ele alındı. Gündemde yer alan bazı konular komisyonlara havale edilirken, bazı konular da tekrar görüşülmek üzere Perşembe günü yapılacak meclis toplantısına ertelendi.