Ümraniye Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Gerçekleşti

Tarih : 08 Eylül 2020
Ümraniye Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı GerçekleştiÜmraniye Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Ümraniye Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.

Ümraniye Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı, Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Mucip Kopuz başkanlığında toplandı. Ümraniye Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen toplantıda belediyenin gündeminde yer alan konular ele alındı. Toplantıda başta Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifleri ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün teklifleri ve gündemdeki diğer konular ele alınarak karara bağlandı.