ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan İtfaiyecilere Anlamlı Ziyaret

Tarih : 23 Eylül 2019
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'dan İtfaiyecilere Anlamlı ZiyaretÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Yılı nedeniyle Ümraniye İtfaiye İstasyonu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İtfaiye istasyonuna varmadan önce bir pastaneye uğrayan Yıldırım, buradan simit ve poğaça aldıktan sonra itfaiyecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Yılı nedeniyle Ümraniye İtfaiye İstasyonu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İtfaiye istasyonuna varmadan önce bir pastaneye uğrayan Yıldırım, buradan simit ve poğaça aldıktan sonra itfaiyecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Yılı ve İtfaiye haftası nedeniyle itfaiyecileri ziyaret etti. Yıldırım, ziyaret öncesi bir pastaneye uğrayarak simit ve poğaça aldı. Daha sonra yürüyerek Çakmak’ta bulunan Ümraniye İtfaiye İstasyonu’na gelen Başkan İsmet Yıldırım, itfaiyeciler tarafından ilgi ile karşılandı. İtfaiye erleri ile tek tek tokalaşan Yıldırım, daha sonra itfaiye erleri ile kahvaltı yaparak sohbet etti. Başkan İsmet Yıldırım, ‘’İtfaiyemizin kuruluşunun 305. Yılını kutluyoruz. Bu münasebetle buradayız.  İtfaiye personelimizin görevleri ağır, zor ve zahmetli. Yangında, selde, doğal afette ve her türlü felakette itfaiyemiz 24 saat hazırdır. İtfaiyemiz her zaman bir numaradır. Allah onlara güç kuvvet versin. İnşallah onlara görev çıkmasın. Çıksa da can ve mal güvenliğimiz onlara emanet ve onlar sayesinde de emniyetteyiz. Bu meşakkatli ve zor görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İtfaiyecilerle birlikte fotoğraf çektiren Başkan İsmet Yıldırım, daha sonra istasyondan ayrıldı.

FOTO GALERİ