ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Gaziler Günü’nde Gazilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 19 Eylül 2019
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Gaziler Günü'nde Gazilerle Bir Araya GeldiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye Belediyesi olarak bugün olduğu gibi bugünden sonra da gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Ümraniye Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen programa çok sayıda gazi ve yakınları katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye Belediyesi olarak bugün olduğu gibi bugünden sonra da gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Ümraniye Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen programa çok sayıda gazi ve yakınları katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen programa katılarak gazileri yalnız bırakmadı. Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Kaymakamlığı ile birlikte Ümraniye Nikah Sarayı’nda düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda gazi ile yakınları katıldı.

Programa katılan gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Her toprak parçasını vatan kabul etmemek gerekiyor. Tarihler de bunu yazıyor. Eğer şehit kanı ile sulanmamışsa bir toprak parçası, orası vatan olmuyor. Bize öğretilen kitaplar ve hocalar bunu söylüyor. Onun için bu topraklar çok şehit kanı ile sulandığı için ki, burası bizim vatanımız. Bizim gidecek hiçbir yerimiz yok. Kimse bizi buradan çıkaramaz. Bunu herkesin de bilmesi lazım” şeklinde konuştu.

Gaziler ile aynı sofrayı paylaşmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, “Ümraniye Belediyesi olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz bozmasın” dedi.

Başkan Yıldırım, programın ardından gazilerle fotoğraf çektirerek bir süre sohbet etti.

FOTO GALERİ