ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜÇ GÜREŞÇİMİZ ŞAMPİYON OLDU

Tarih : 14 Nisan 2021
ÜÇ GÜREŞÇİMİZ ŞAMPİYON OLDUÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’dan üç sporcu 2021 Genç Bayanlar Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonaları Kamp Kadrosu Seçmeleri’nde şampiyon oldu.

Ümraniye Belediyesi, spor ve sporculara verdiği desteğin meyvelerini toplamaya devam ediyor.  Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. 11 - 13 Nisan tarihleri arasında Antalya Göynük Spor Salonu’nda düzenlenen 2021 Genç Bayanlar Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonaları Kamp Kadrosu Seçmeleri’ne katılan 5 sporcudan 3’ü şampiyon oldu.

Müsabakada şampiyon olan Zerda Demir (50 kg), Emine Çakmak (53 kg) ve Melisa Sarıtaç (76 kg) önce milli takım kampına katılacak, ardından da Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Avrupa Şampiyonası 28 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenecek.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’mızın sporcularını başarılarından dolayı kutluyorum. Ümit ederim ki, katılacakları Avrupa Şampiyonası’nda da yine bizleri böyle gururlandırırlar. Ümraniye Belediyesi olarak spora ve sporculara büyük yatırımlar yapıyoruz. Bu tür başarılar da, verdiğimiz destek ve emeğin boşa gitmediğini gösteriyor. Ümraniye sportif başarılarından dolayı parmakla gösterilen ilçelerden biri olma yolunda hızla ilerliyor” dedi.    

FOTO GALERİ