Tokyo 2020 Olimpiyatlarına Katılma Hakkı Kazanan Milli Atlet Mert Gırmalegesse’den Başkan Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 30 Nisan 2019
Tokyo 2020 Olimpiyatlarına Katılma Hakkı Kazanan Milli Atlet Mert Gırmalegesse'den Başkan Yıldırım'a ZiyaretÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 28 Nisan Pazar Günü koşulan Hamburg Maratonunda 2.11:07’lik derecesiyle Tokyo 2020 Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanan Ümraniye Belediyesi Atletizm Takımı Sporcusu Milli Atlet Mert Gırmalegesse ve Antrenör Sabri Kara’yı makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Milli Atlet Mert Gırmalegesse ve Sabri Kara, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkürlerini sundu. Başkan Yıldırım ise Milli Atlet Mert Gırmalegesse ve Sabri Kara’yı tebrik ederek, Tokyo 2020 Olimpiyatları’nda başarılar diledi.

Ziyaret hediyeleşme ile son buldu.