TAKSİ DURAKLARININ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Tarih : 24 Mayıs 2021
TAKSİ DURAKLARININ YAPIMI DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi, taksicilerin hizmet kalitesini arttırmak ve vatandaşların daha modern ve işlevsel taksi duraklarından hizmet alması için ilçeye yeni taksi durakları yapmayı sürdürüyor.

Hem yasal prosedürlere uygun olmayan hem de baraka görünümlü taksi duraklarının revize edilmesinin zorunlu olması sebebiyle Ümraniye Belediyesi harekete geçti ve ilçedeki durakları yenilemeye başladı.

Modern yapısıyla dikkat çeken taksi duraklarından; Site Mahallesi Soyak Yenişehir Taksi Durağı, Tatlısu Mahallesi Kenttur Taksi Durağı, Çakmak Mahallesi Çamlık Taksi Durağı, Saray Mahallesi Saray Taksi Durağı ve Tantavi Mahallesi’ndeki Tantavi Taksi Durağı’nda çalışmalar bitti ve hizmet vermeye başladı. Diğer taksi duraklarının yapımı ise devam ediyor.

Taksi duraklarının yapılması ile hem taksicilerin hizmet kalitesi arttırılmış olacak hem de vatandaşların gözündeki çarpık yapıdaki durakların olumsuzlukları giderilmiş olacak.