SPOR AKADEMİSİ HAZIRLIK KURSUNDA EĞİTİM BAŞLADI

Tarih : 03 Mart 2021
SPOR AKADEMİSİ HAZIRLIK KURSUNDA EĞİTİM BAŞLADIÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen spor akademisi hazırlık kursunda dersler başladı. Kurs için kayıtlar da devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi spor ve sporcuya verdiği desteği tüm hızıyla sürdürüyor. Spor alanında yapılan çalışmalar ve destekler Ümraniye’yi yalnızca İstanbul’un değil, Türkiye’nin de önemli spor üslerinden biri haline getirdi. Ümraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da, beden eğitimi ve spor yüksekokulları, polis akademileri ile spor liselerine hazırlanan adaylar için spor akademisi hazırlık kursları düzenliyor.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü uhdesinde gerçekleştirilen spor akademisi hazırlık kursunun eğitimleri pandemi kurallarına uygun şekilde Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda yapılıyor. Kurs için kayıtlar devam edecek.

Bilgi için: 0216 443 56 00  (Dahili: 1751-1752)